Dobrý motiv pro vraždu - Hill, Susan, 1942- (Mladá fronta, 2008)
Do malého anglického městečka Laffertonu přijíždí z Londýna mladá policistka Freya Graffhamová, aby tu u Metropolitní policie našla úlevu od zklamání z nevydařeného manželství a z práce. Jedním z jejích prvních případů v novém působišti je pohřešování ošetřovatelky z pečovatelského domu. Její nadřízení ho ovšem nepovažují za natolik významný, aby stálo za to se jím zabývat. Jakmile se však ztratí další žena, muž a dokonce pes, rozeběhne se pátrání na plné obrátky a dosud nenápadná čtvrť na kopci začíná odkrývat svá tajemství. Seržantka Freya se šéfinspektorem Simonem Seraillem jsou pevně rozhodnutí přijít na stopu nevysvětlitelným událostem a nenechat kámen na kameni, dokud nezískají odpovědi