Nikdy o tom nemluv : skutečný příběh dětství zničeného krutostí, strachem a lhostejností - O'Beirne, Kathy (Jota, 2006)
Kathy líčí svůj tragický životní příběh , poznamenaný již v dětství surovým otcem, který ji týral. V osmi letech byla odtržena od rodiny a uzavřena v celé řadě církví, později prodělala elektrošokovou terapii na psychiatrii. Ve dvanácti byla poslána do ústavu pro padlé dívky, kde se stala obětí sexuálního násilí a ve čtrnácti porodila dceru Annie. Tím ale její noční můra zdaleka nekončila...