Adamův pád - Brown, Sandra, 1948- (Ikar, 2008)
Lila Masonová byla v posledních letech svědkem, jak se její starší sestra zamilovala, vdala a měla děti. Ona sama veškerou energii věnovala své profesi a vypracovala se na vynikající fyzioterapeutku, která nikdy neklesá na duchu a neztrácí soucit s pacienty. Když přijme nový náročný úkol, změní se nejen život jejího svěřence, ale i její vlastní.Ještě nikdy neměla tak umíněného pacienta, jako je Adam, který ji na každém kroku provokuje a uráží. Přesto je Lila odhodlaná pomoci mu k návratu do normálního života. Příliš pozdě přijde na to, že sice vyhrává bitvu o Adamovo zdraví, ale ztrácí srdce a začíná pochybovat o svých představách o mužích, lásce a zejména o sobě. Když se střetnou její profesionální zájmy s vášnivou touhou, musí si správně vybrat.