Přírodní čištění a využívání vody v rodinných domech a rekrečních objektech - Šálek, Jan, 1934- (21. století, 2008)
Kniha se zaměřuje především na ekologické, přírodě blízké způsoby čištění, úpravy a využití srážkových a odpadních vod.