Harém - Falconer, Colin, 1953- (BB/art, 2008)
V prozatím nejhlouběji do minulosti nahlížejícím díle podává autor mistrný, barvitý obraz exotické a těžko představitelné reality - pohled do harému očima krásné tatarské dívky.