Splinter Cell : operace Barakuda - Clancy, Tom, 1947-2013 (BB art, 2007)
Zcela nové dobrodružství Sama Fishera. Je tichý, neviditelný a smrtící a je nejnovější zbraní v přední linii technologicky pokročilé války. Sam Fisher je speciálním agentem přísně tajného Třetího oddělení a má povolení špehovat, krást, ničit a zabíjet, aby ochránil Ameriku. Série Splinter Cell Toma Clancyho byla inspirována světoznámou hrou společnosti Ubisoft.