Laura a hádanka Stříbrné sfingy - Freund, Peter (Knižní klub, 2007)
Další - již třetí pokračování dobrodružství dívky Laury, která je nadaná mimořádnými schopnostmi, Podaří se jí tentokrát rozluštit hádanku Stříbrné sfingy a zachránit svého otce?