Nové Mikulášovy patálie. - Goscinny, René, 1926-1977 (Klub mladých čtenářů (Albatros), 2006)
Pokračování nových, dosud nevydaných příběhů Mikuláše a jeho přátel ve čtyřech kapitolách ( Sváteční oběd, Noví sousedé, Jsem nejlepší ze třídy a tatínkova kancelář). Druhý díl uspořádala opět autorova dcera a vyšel dvacet sedm let po autorově smrti.