Dvojčata v akci, - Steklač, Vojtěch, 1945-2021 (Karneval, 2007)
Třetí příběh z nové řady Dvojčata v akci je určen pro všechny milovníky neproniknutelných záhad. Tentokrát se na dráhu zločinu dají napohled neškodně vyhlížející důchodci. Ještěže dvojčatům pomáhají neocenitelní Hukloři!