Příběhy českých šlechticů - Dočekal, Boris, 1950- (Listen, 2006)
Kniha o životních osudech českých aristokratů, kteří se po roce 1989 vrátili zpět do naší země, vznikla na základě rozhovorů v letech 2002-2005.