Jak dnes věci fungují - Patel, M. N.; Wright, Michael, 1941-; Matas, Jiří, 1936-2015; Koláč, Miroslav, 1930- (Mladé letá, 2001)
Encyklopedie vysvětlující podstatu činnosti technických zařízení, která nás obklopují. Pro děti mladšího, ale i staršího školního věku.