Tajemství výchovy šťastných dětí - Biddulph, Steve, 1953- (Rádci pro rodiče a vychovatele, 1999)
Autor publikace navazuje na svoji knihu "Proč jsou šťastné děti šťastné" a nabízí rodičům a vychovatelům (především mladších dětí) nové podněty k zamyšlení nad tím, jak žít šťastně s dětmi,jak mít z jejich výchovy radost a jak je vychovávat tako- vým způsobem,aby byly šťastné a životě úspěšné.Kniha je psána čtivě,humorně a pře- hledně a zabývá se tématy rodičovství,výchovy dětí a aspekty vyrovnané lásky (která musí být zároveň něžná i přísná).Tajemství výchovy šťastných dětí nachází autor v lásce a důslednosti rodičů.Zabývá se i výchovou v dětských zařízeních. 1.10.1999 Selinges