Prosím vás, sestřičko-- - Körnerová, Hana Marie, 1954- (Knižní klub : Lika klub, 1998)
Po neshodách s rodiči odjíždí čerstvá maturantka Sylvie ke své tetě, která žije na malém městečku. V nemocnici se setkává s obtížemi, na které není zpočátku připravená. Svou pevnou vůlí a laskavým chováním k pacientům se stává jednou z nejoblíbenějších sestřiček. Hř.