V hlavní roli : párty hra!
Svět je plný výzev. Dokážete vybrat správné osobnosti, které vaše výzvy přijmou? Postavte různé známé osobnosti a postavy do hlavních rolí v řadě nepředvídatelných situací! Otočte kartu a přečtěte výzvu. Každý vyberte nejvhodnější osobnost pro hlavní roli v této výzvě. Přesvědčte ostatní, že právě vaše osobnost si zaslouží hlavní roli. Argumentujte, bojujte za to, že právě váš adept obstojí nejlépe. V hlavní roli se objeví známé osobnosti, vy sami, a také pořádná porce zábavy.