Zlaté Česko : otázky a odpovědi

Jak dobře vlastně znáte Českou republiku? V této vědomostní hře najdete 2400 zajímavých otázek týkajících se České republiky a jejich obyvatel. Ve zlaté variantě hry na vás čekají následující vědomostní kategorie: osobnosti, kultura, ze školních lavic, vlastivěda, česká NEJ a různé. Oboustranný hern...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Hra
Vydáno: Finsko Nelostuote Oy
Vydání:2. vydání
Edice:BrainBox
Témata:
On-line přístup:Představení hry
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Jak dobře vlastně znáte Českou republiku? V této vědomostní hře najdete 2400 zajímavých otázek týkajících se České republiky a jejich obyvatel. Ve zlaté variantě hry na vás čekají následující vědomostní kategorie: osobnosti, kultura, ze školních lavic, vlastivěda, česká NEJ a různé. Oboustranný herní plán umožňuje hrát i dobyvatelskou verzi této hry, ve které budete dobývat hrad Karlštejn. Kdo bude nakonec úspěšný a dobyde ho? Že je to jednoduché? Nic tedy nebrání, abyste spolu s hrou Zlaté Česko prověřili své vědomosti a užili si spoustu zábavy. K tomu, abyste zvítězili budete také potřebovat i trochu toho štěstí.
Popis jednotky:Doba hry 45 minut
Fyzický popis:Oboustranný herní plán, kostka, 6 figurek, 36 žetonů v šesti barvách, 400 karet, pravidla hry barevná v krabici 25 x 25 x 6 cm + 1 návod (2 nečíslované strany)
Uživatelské určení:Pro 2 - 6 hráčů od 12 let