Pán hor. - Körnerová, Hana Marie, 1954- (MOBA, 2025)
I v tomto díle potomci rozvětveného šlechtického rodu de Braie bojují o své štěstí a lásku, avšak respektují zákon, že čest rodu musí být zachována.