Příliš mnoho vzpomínek - Gillerová, Katarína, 1958- (Motto, 2022)
Volné pokračování románu slovenské autorky. Kamila se konečně usmířila se svým partnerem, přesto má v sobě velké pochybnosti a tuší, že každý kolem ní má nějaké tajemství, které může změnit její život.