Keltské pověsti : příběhy z Irska, Skotska, Bretaně a Walesu - Forrester, Kate; Skolek, Richard, 1987- (1400, 2023)
Sbírka keltských pověstí a pohádek zahrnuje příběhy z Irska, Skotska, Bretaně a Walesu.