O namyšlené šalince a další pohádky z brněnské MHD - Breindlová, Terezie, 1986- (Edika, 2025)
Pohádkové příběhy zavedou děti na známá i méně známá místa Brna. QR kódy za každou kapitolou nabízejí možnost vydat se po stopách šalinek a autobusů.