Miko: návrat - Goffa, Martin, 1973- (Euromedia Group, 2025)
Krimi román volně navazuje na předchozí sérii knih o detektivu Mikuláši Syrovém a seznamuje čtenáře nejen s policejní prací, ale také s dalšími životními peripetiemi jejich oblíbeného hrdiny.