Brumla a Remcík. - Gough, Julian, 1966- (Pikola (Euromedia), 2025)
Další příběh o dobrosrdečné medvědici Brumle a škarohlídském králíkovi Remcíkovi. Tentokrát má Remcík skvělý nápad. Vydá se hledat dokonalý svět.