V džungli - Chytilová, Lenka (pro nakladatelství Albatros, ve společnosti Albatros Media a.s. připravilo nakladatelství B4U Publishing, 2023)
Obrázková kniha s pevnými listy a krátkými texty provede děti exotickou přírodou a nechá je nahlédnout do bohatého ekosystému džungle.