Hyde Park Civilizace - Stach, Daniel, 1988- (Edice ČT, 2016)
Kniha obsahuje patnáct rozhovorů s českými i zahraničními osobnostmi z oblasti vědy, kultury a sportu z televizního pořadu Hyde Park Civilizace.