Vše o robotech - Erne, Andrea (Už vím proč? (Albatros), 2025)
Máme spoustu otázek : co je to robot? Jak robot funguje? Jaká chytrá zařízení máte doma? Jak se roboti učí myslet?J Které chytré stroje pomáhají v továrně nebo nemocnici? A jak mohou roboti zachraňovat životy? To vše se dozvíš v další knize z populární edice Už vím proč.