Rekordmánie - Figueras, Emmanuelle, 1968- (Albatros, 2020)
Tento jedinečný atlas vám představí nejbláznivější a nejneuvěřitelnější rekordy na světě. Nejmenší, nejtěžší, nejdelší, nejhlasitější, nejchladnější, nejrychlejší... Tento atlas představí nejbláznivější a nejneuvěřitelnější rekordy na světě. Sport, architektura, astronomie, technologie, zvířata, lidské tělo - to vše nás neustále překvapuje. V této knize si jednotlivé rekordy můžete najít na mapě a poté se ponořit do poutavých informací, které vás ohromí.