Labyrint duchů - Ruiz Zafón, Carlos, 1964-2020 (Pohřebiště zapomenutých knih, 2019)
Mohutný závěr volné řady čtyř románů proslulého španělsky píšícího prozaika, které se odehrávají v magickém prostředí katalánského hlavního města, v Barceloně.