Facka od reality : co dělat, když život rozdává rány - Harris, Russ, 1962- (Stanislav Juhaňák - Triton, 2024)
Dříve či později vám realita nějakou facku uštědří. Nečekaně přijde nějaká ztráta, nemoc, zrada či jiné neštěstí a otřese vaším životem v základech. V takové chvíli je dobré mít po ruce tuto knihu. Neposkytne vám jen útěchu – postaví vás opět nohama pevně na zem,povede vás a pomůže vám růst. Věnujete-li čas tomu,abyste se k sobě chovali laskavě a vědomě, bolesti se sice nezbavíte, nicméně z ní uděláte svého učitele, který vás provede náročným obdobím až k nové radosti ze života. A jednou se ta radost dostaví. Vstřícný, srozumitelný a účinný způsob, který nabízí Russ Harris, vám cestu k ní usnadní.