Zaslíbená Země Nezemě. - Shirai, Kaiu (Manga (Crew), 2021)
Hororová fantasy manga série o dětech sirotcích, které se snaží uniknout svému osudu. Démoni z Goldy Pond jsou mrtví, ať žije svoboda! Jenže... ne tak docela.