Pohádky H.Ch. Andersena - Oliveri, Gian Luca, 1969- (Moje první čtení (Rebo), 2020)
Výběr z pohádek Hanse Christiana Andersena obsahuje nejen ty nejpopulárnější, jako jsou Malá mořská víla nebo Princezna na hrášku, ale také méně známé příběhy, například Pět hrášků z lusku. Pohádky jsou vyprávěny jednoduchým a srozumitelným stylem, takže jim porozumí i nejmenší děti, a začínající čtenáři zase jistě ocení grafickou úpravu s velkými písmenky.