Pilates živě : pro pevné, štíhlé a zdravé tělo - Bryjová, Adéla, 1988- (CPress, 2023)
Cvičení, které je udržitelné dlouhodobě, ideální pro zaneprázdněné ženy. Najdete zde zásobník originálních cviků inspirovaných metodou pilates a celé sestavy na konkrétní partie.