Služka : tvrdá práce, nízký plat a matčina vůle přežít - Land, Stephanie, 1978- (Timy Partners, 2023)
Autobiografická výpověď autorky, která v osmadvaceti letech snila o studiu na univerzitě, ale namísto toho, aby zabezpečila dceru, musela vzít podřadnou práci služky ve vyšších vrstvách. Kniha byla podkladem úspěšného seriálu společnosti Netflix.