Výživná kniha o jídle - Fourová, Karolína, 1990- (Esence, 2022)
Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.