Tvůj příběh : o psaní, paměti a síle vzpomínek - Sepetys, Ruta, 1967- (CooBoo, 2023)
Příručka tvůrčího psaní pro začínající spisovatele z pera americké autorky historické beletrie. Rady prokládá příběhy z vlastního života, které ilustrují různé aspekty spisovatelského řemesla.