Mladší za 2 týdny : jak déle žít a cítit se skvěle - Peacock, Gabriela, 1979- (Esence (Euromedia Group), 2023)
Známá nutriční specialistka českého původu Gabriela Peacock, mezi jejíž klienty patří i členové britské královské rodiny, se po úspěchu své prvotiny, Úžasnější za 2 týdny, ve své další knize zabývá dlouhověkostí tématem, které zkoumají ty nejprogresivnější oblasti vědy a výživy. Pomáhá pochopit, co stárnutí způsobuje, a také to, jak tento proces můžeme radikálně ovlivnit!