Úhel pohledu - McFarlane, Todd, 1961- (Komiksový výběr Spider-Man, 2019)
Kanadou se šíří zvěsti o vraždícím bigfootovi a počet mrtvých stoupá. Peter Parker se vydává na místo a hledá odpovědi. S pomocí divokého mutanta Wolverina se pouští do boje s prastarým nepřítelem. Pavoukovitý Avenger však netuší, jak nebezpečný umí mrazivý sever být...