Tvoje tělo : věda tě vítá - Bryan, Lara (Svojtka & Co., 2023)
Tvé tělo je dokonalé a skládá se z tisíce různých dílků! A také umí doslova zázraky! Která část tvého těla je nejmenší? Co máš pod kůží a proč ti tluče srdce? A co se stane, když se zraníš, onemocníš nebo si něco zlomíš? Odpovědi na tyto a další otázky se dočtete v tomto leporelu s mnoha odklápěcími okénky. Tato kniha pro mladší čtenáře představí dětem hravou, avšak poučnou formou, co se odehrává v našem těle a jak funguje. Díky ilustracím nahlédnete také dovnitř lidského těla - na kosti, svaly a orgány. Trefné popisky a zábavné obrázky, které doprovází fakta o lidském těle a jeho funkcích, pomohou s lepším zapamatováním si nových informací a vzbudí v dětech zájem o další objevování!