Velká jízda začíná : na motorce po šesti kontinentech - Brezovar, Igor, 1973- (Jota, 2023)
První část Igorova osobitého vyprávění o tom, jak na motorce objel svět. V sedle motorky najel půl milionu kilometrů, navštívil šest kontinentů. Velká jízda začíná už v jeho šestnácti letech, kdy se vydává na první prázdninovou cestu po Evropě. Jako milovník života, motocyklů a žen během následujících let opouští hranice Evropy a vydává se do světa.