Springfieldské tajemství : historie, fakta a úplné lži o Simpsonových - Reiss, Mike, 1959- (XYZ, 2020)
Producent a scenárista populárního seriálu ozřejmuje tvůrčí pozadí jeho vzniku, představuje ostatní tvůrce a odpovídá na nejčastější fanouškovské dotazy. Nejúspěšnější a nejdéle vysílaný seriál v dějinách americké televize slaví 30 let! O vlastní pohled na historii, současnost i budoucnost kultovní kreslené rodinky se při té příležitosti rozhodl podělit jeden z nejpovolanějších – profesionální vtipálek, producent a scenárista Simpsonových Mike Reiss.