Zapomenutá tajemství Prahy - Černý, David, 1971- (Grada Publishing, 2022)
Publikace je pokračováním úspěšné knižní série o pražských zajímavostech.Čtenáři se dozvědí o známých i méně známých zákoutích, budovách, hřbitovech a uměleckých dílech, to vše za doprovodu historických i novodobých fotografií.