Vlk - Bjørk, Samuel, 1969- (Thrill, 2022)
Prequel norské detektivní série. Detektiv Holger Munch se poprvé setkává se studentkou Miou Krügerovou, aby společně vyšetřili vraždu dvou jedenáctiletých chlapců.