Jsou mi 3 roky - Collado, Rosa (Kolekce Moje narozeniny, 2010)
Knížka je určená pro děti, které právě oslavily 3. narozeniny. Čtyřdílná série Moje narozeniny je navržena pro oslavu narozenin dětí od jednoho do čtyř let věku. Ke každému věku se vztahuje vždy jedna barevná kniha. Tato unikátní leporela jsou nejen hračkou, ale také pomůckou, která děti seznamuje s číslovkou představující jejich věk hravým a zábavným způsobem. Názorně naučí děti ukázat, kolik jim je let. Leporela obsahují barevné ilustrace a jsou opatřeny "magickými očky" - otvory - které děti překvapí i zaujmou. Ilustrace v knihách jsou vždy uzpůsobeny věku, pro který jsou určeny.