Vlastivěda : dějepisná část : interaktivní mluvící učebnice : chytrý školák - Bauer, Ivan (Kouzelné čtení s elektronickou tužkou, 2022)
Interaktivní mluvící učebnice Vlastivěda je určená všem chytrým školákům, kteří se chtějí zábavnou formou seznámit s předmětem vlastivěda.