Moje máma Jana Brejchová - Brodská, Tereza, 1968- (WWA photo, 2022)
Životní příběh jedné z největších českých hereček Jany Brejchové, zachycený dcerou Terezou Brodskou. Na základě společných rozhovorů přibližuje filmovou kariéru filmové hvězdy, jež v šedesátých letech zářila též na evropské scéně.