Nevíš dne, nevíš hodiny - Dán, Dominik, 1955- (Slovart, 2022)
Oddělení vražd v čele s detektivem Richardem Krauzem řeší další spletitý případ, který je odstartován podivným nálezem těsně před počátkem milénia.