Hřebec a Kráska : kriminální případy Kláry Radové - Klíma, Josef, 1951- (Euromedia Group, 2022)
Populární žurnalista a spisovatel přichází s novými kriminálními příběhy vyšetřovatelky Kláry Radové. V centru dění je oddělení vražd v čele s jeho šéfem Sloupem a další dva případy.