Černá sanitka: třikrát a dost : mytologie pro 21. století - Janeček, Petr, 1978- (Plot, 2008)
Třetí svazek přínáší dalších 327 komentovaných pověstí a fám ze současného ústního podání nasbíraného autorem v letech 2005-2008 od informátorů nejrůznějšího věku, povolání a vzdělání z území celé České republiky.