Když utéct, tak s tebou - Krištofíková, Adriana (Naše vojsko, 2022)
Milostný román slovenské autorky, v němž se protíná reálný život se světem virtuálním. Hlavní hrdinka se seznamuje se záhadným detektivem Danielem a zároveň rozehrává virtuální románek.