Bakov nad Jizerou : rozcestí středního Pojizeří - Dvořák, Vojtěch, 1982- (Dvořák Systems, s.r.o., 2021)
Historicky zcela první celobarevná publikace o kraji Bakovsko s názvem „Bakov nad Jizerou – rozcestí středního Pojizeří“ vás provede všemi reáliemi kraje – jeho historií, přírodou, kulturou, sportem i moderní současností.