Kouzelník ze Lhasy : novic, kvantový fyzik a prastaré tajemství - Michie, David, 1962- (Synergie, 2020)
Autor populární Dalajlamovy kočky opět zůstává věrný motivu buddhismu v paralelních dobrodružných příbězích dvou odlišných hrdinů, jejichž životní cesty spějí k překvapivé pointě.