První pomoc pro kočky : vše, co potřebujete vědět v nouzi - Parker, Jennifer (Mladá fronta, 2021)
Kniha představuje průvodce první pomocí, díky němuž vždy dokážete zareagovat tím nejvhodnějším způsobem na různé zdravotní obtíže vašeho mazlíčka - ať je to malé škrábnutí, nebo život ohrožující stavy.